Как да се спаси играта,да прочете и админа.
#51 Саутхямптън 11.06.2015 15:38
Саутхямптън
186 Posts
Since 22.09.2009

ще спасявате, кво ще спасявате ... бокл*к отвсякъде е тая игра вече:

Специални тренировки Играчът Y. MAVERICK завърши успешно специалните тренировки.

Подобрения на уменията след специалната тренировка
Дрибъл 4.6
Умения с глава 4.8
Удари 3.1
Бързина 3.8

просто са прекрасни тия спец тренировки

#52 Removed user 10.08.2015 19:43
Grape balls of fire
5 Posts

This post has been removed

#53 dedadra 21.08.2015 10:30
dedadra
128 Posts
Since 01.06.2010

и аз имам 2 предложения. първото е за трансферния пазар.претрупан е с неперсппективни за старите и с възможности отбори,които не ги купуват.а младите и ножи отбори ,не могат да си ги позволят,защото нямат доходи.идеята ми е ,да се направи така,че вместо да бъдат уволнявани играчи,които не може да бъдат продадени,поради липса на интерес,да бъдат освобождавани,с/у минимална цена,за да могат по-малките отбори да получават доходи и да могат и те да учасрват в трансферите и да купуват малко по-добри играчи(тези дето само си стоят в тр.пазар и в крайна сметка биват уволнявани с/у -1000 кредит.това правило може да бъде ограничено да кажем само за отбори с до 1 годишна регистрация,след това да преминат на вариянта с уволненията,т.е. да не могат да освобождават,а да уволняват.така няма да има злоупотреби от по-старите участници.
второто е за нац.отбори. нац.селекционери са безсилни ,когато избраните от тях играчи за мачовете са с натрупана умора.и да ги ползват ,само губят от това,защото не са ефективни на 100%. много малко мениджъри,с нац. играчи се съобразяват и пазят играчите от умора.повечето не им дреме. аз дори съм писал на всички,дето имат национали от нашата нация,с молба да ги запазят от умора,но без резултат.идеята ми е да се направи така,че или да има глоба за мениджъри,които не се съобразяват с това,или автоматично играта да не им позволява да ги ползват преди мачове на нац.отбори.т.е ,ако играча ще натрупа умора над 10,да не може да бъде ползван в даден мач,преди мачове на националите.
това е. мисля ,че колкото повече играта се доближи до реалния футбол,толко по-интересна ще е.и няма да сме като сега 400 акт.отбора. мисля,че админа ако мсе вземе в ръце и приложи повечето много добри според мен предложения от колегите,ще се радваме на много повече инерес.защото чашата на търпението не е без дъно и все някога ще прелее,а както виждам разочарованите от играта ставаме все повече.

#54 Removed user 21.08.2015 13:36
Falcons
1014 Posts

За трансферите незнам,но за нац.отбори не си прав.Ако имам важни мачове в шампионата и вечерта в турнирите,както и имам,не е правилно да не мога да ги ползвам заради национала.

#55 dedadra 21.08.2015 14:53
dedadra
128 Posts
Since 01.06.2010

абсолютно съм съгласен с теб,не съм имал това в предвид.аз мисля ,че проблема е в това,че мачовете на нац.отбори съвпадат с шампионата и евротурнирите.спокойно може да се изместят в паузата м/у шампионатите и тогава няма да го има тоя проблем.и без това тогава само на едни РПС разчитаме,а и на седмичните турнири.но има такива колеги,които точно преди мач на нац,пускат играчи за РПС,и в един момент-умора 6.за това предлагам това нещо,за да няма такива умишлени действия.както казах,колко повече се доближава играта като правила до реалноста,толко по-интересна ще е.а реалноста,като има мачове на национали,клубовете са длъжни да ги пуснат и първенствата имат паузи.

#56 VIKINGS 22.08.2015 09:07
VIKINGS
101 Posts
Since 23.05.2007

За мен, относно Националните отбори е необходимо да се въведе една друга промяна и тя е да отпадне лимита от играчи от един отбор, който в момента е 3-ма. При положение, че толкова много отбори се отказаха, а много не развиват ДЮШ, това ограничение само пречи, а и не е се доближава до реалния свят. Моят национален отбор за момента се крепи, че съм разпродал много мои играчи, но пак съм изправен пред избор, кой мой състезател да премахна. В крайна сметка ако има злоупотреба и някой си вика само свои играчи, без да се съобразява с уменията, просто няма да бъде избиран, просто е.

#57 Removed user 22.08.2015 13:05
Daredevils
329 Posts

<blockquote><h3>Meden rudnik написа:</h3>За мен, относно Националните отбори е необходимо да се въведе една друга промяна
и тя е да отпадне лимита от играчи от един отбор, който в момента е 3-ма. При
положение, че толкова много отбори се отказаха, а много не развиват ДЮШ, това
ограничение само пречи, а и не е се доближава до реалния свят. Моят национален
отбор за момента се крепи, че съм разпродал много мои играчи, но пак съм
изправен пред избор, кой мой състезател да премахна. В крайна сметка ако има
злоупотреба и някой си вика само свои играчи, без да се съобразява с уменията,
просто няма да бъде избиран, просто е.[/q
Много точен коментар . И аз много отдавна съм го мислил . З а какво е това ограничение на национали от даден клуб с какво е допринесло за играта ???? В реалния живот къде сте чули и видели фифа да ограничи броя играчи към даден отбор ??? Това е абсолютна глупост .

#58 WHITESNAKE 12.09.2015 09:03
WHITESNAKE
74 Posts
Since 22.05.2007

(y) (handshake)